Industry News       English French Dutch Spanish German Russian Italian Portuguese Portuguese Danish Greek Romanian Ukrainean Chinese Polish Korean
Logo Slogan_English

Company News

Castle Malting kondigt de lancering van een nieuw topkwaliteit mouttype aan - Château Wheat Chocolate

Kenmerken: Belgische Tarwe Chocolademout. De gemoute tarwe wordt geroosterd op 230°C en dan vervolgens snel afgekoeld tot de gewenste kleur is bereikt.

Bijzonderheden: Château Wheat Chocolate is een hoog geroosterde mout, geroosterd met een net iets lagere temperatuur dan de Black Malt. Met behulp van deze mout bereikt u een diepbruine kleur in uw bier met een zweem van zwarte koffie en chocolade.

De tarweversie van de chocolademout heeft een iets meer uitgesproken donkere chocoladekarakter dan de gerstvariant. Deze mout voegt kleur en smaak toe aan een breed scala van donkere bierstijlen en wordt gebruikt om sommige bieren Engelse stijl te verzachten zoals, Stouts, Porters of brown Ales.
Château Wheat Chocolate is speciaal door CastleMalting behandeld om de wrange en de te bittere en droge nasmaak in uw bier te vermijden. Deze mout kan in een hoeveelheid van 1 op 1 de gewone ontbitterde* Chocolademout vervangen en verleent een zachtere smaak.

*Ontbitterde ofwel schilvrije chocolade en zwarte moutsoorten worden voor het roosteren zo veel mogelijk ontdaan van schil. Echter, aangezien het niet mogelijk is om alle schillen te verwijderen, zal het restant zorgen voor een bepaalde bitterheid tijdens het roosteren.
Ontbitterde geroosterde mouten zullen bijdragen aan een zekere gewenste hoeveelheid bittere, wrange en droge nasmaak aan uw bier.

Published: 02/12/2016
...
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.     Ok     No      Privacy Policy   

(libra 0.8672 sec.)