Industry News       English French Dutch Spanish German Russian Italian Portuguese Portuguese Danish Greek Romanian Ukrainean Chinese Polish Korean
Logo Slogan_English

Company News

Sluit je aan bij Castle Malting® op BrauBeviale 2023 - de belangrijkste wereldwijde brouwbeurs!
Het Castle Malting®-team nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de BrauBeviale 2023 ! Onze stand, nummer 336 in hal 1, wacht op u in het expositiecentrum van Neurenberg, Duitsland, van 28 tot 30 november.

Onze stand is niet zomaar een locatie; het is een knooppunt voor boeiende gesprekken en verrijkende interacties. We kijken reikhalzend uit naar het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen in de brouwerij- en moutindustrie, zowel op nationale als internationale schaal.

Breng gerust uw vragen over onze producten en diensten mee; wij zijn hier om u de informatie te geven die u nodig heeft. En als leuke bonus bieden we u de mogelijkheid om te genieten van de nieuwste Belgische ambachtelijke brouwcreaties – een werkelijk unieke ervaring!

BrauBeviale keert sterker dan ooit terug, met meer dan 900 exposanten verspreid over een uitgestrekte tentoonstellingsruimte van 40.000 vierkante meter. Het evenement biedt een Expert Forum, een Logistics Lounge en het hoogtepunt van de 20e European Beer Star-competitie, die maar liefst 500+ inzendingen heeft getrokken van brouwers uit 44 landen.

Deze bijeenkomst belooft een viering te worden van diversiteit, vrijheid, veerkracht en een knooppunt voor zakelijke interactie dat gedurfde nieuwe ideeën en creativiteit koestert.

Wij bieden u graag de exclusieve mogelijkheid aan om gratis tickets te ontvangen voor BrauBeviale 2023!

Voucher Code: BB23CASTLEMALTING

Om er zeker van te zijn dat uw bezoek goed gepland is, kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar marketing@castlemalting.com om een afspraak te maken. Geef eenvoudig uw gewenste datum en tijd door en u ontvangt snel een bevestiging.

Uw aanwezigheid op BrauBeviale 2023 maakt het des te uitzonderlijker en wij wachten met enthousiasme op uw bezoek.

Graag tot ziens in Neurenberg!

Published: 14/11/2023
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.     Ok     No      Privacy Policy   

(libra 0.7383 sec.)